ΚΑΛΕΣΜΑ Προς όλους τους Φορείς της περιοχής ΩΡΩΠΟΥ



Κυρίες & Κύριοι, πέρασαν εννέα μήνες από την πλήρη αποκάλυψη του εγκλήματος της ρύπανσης του Ασωπού ποταμού, του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής μας, του αέρα του εδάφους και της θάλασσας μας, με γενικότερες επιπτώσεις στην οικονομική ζωή και την υγεία μας.

Τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν ανεπαρκή και αποπροσανατολιστικά. Η κατάσταση χειροτέρεψε. Το Cr (VI) αυξήθηκε στον υδροφόρο ορίζοντα. Η ύδρευση των Δημοτών συνεχίζει να είναι προβληματική.Για την αντιμετώπιση του προβλήματος μέχρι σήμερα πολίτες και φορείς κινητοποιηθήκαμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Κρατήσαμε το πρόβλημα στην επικαιρότητα και απαιτήσαμε λύσεις.

Μετά από τόσο καιρό εκτιμούμε πως η οξύτητα του προβλήματος επιβάλλει και πιο δυναμική κλιμάκωση των προσπαθειών μας . Οι συνθήκες ωρίμασαν και πλέον όλοι μαζί ενωμένοι, πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας και να απαιτήσουμε άμεσα την επίλυση του προβλήματος.

Για όλους αυτούς τους λόγους καθώς και για την συνδιοργάνωση μιας μεγάλης ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την Κυριακή 18 ΜΑΗ στον Ωρωπό..,


Σας καλούμε την Κυριακή 4 Μάη 2008& ώρα 11π.μ στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Χαλκουτσίου.


Για την Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Ωρωπού Η Συντονιστική Επιτροπή