Μεγάλη ήταν η επιτυχία της Λαϊκής Συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον Ωρωπό



Μεγάλη ήταν  η επιτυχία  της  Λαϊκής  Συνέλευσης  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον Ωρωπό,
στην κατάμεστη αίθουσα του Σαπανιδειου πνευματικου κέντρου,
με εισηγητή το 


Π. Τατσόπουλος, Βουλευτης Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Μεστός και ουσιαστικός ο λόγος του και σε αδρές γραμμές έκανε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα πριν αλλά και τα μετά των εκλογών.







Στη Συνέλευσης παραβρέθηκαν και μίλησαν οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής,Αλέξης Μητρόπουλος και Γιώργος Πάντζας ,  καθώς και η  Δημοτική μας Σύμβουλος στο Δήμο Ωρωπού, Στεργίου Ιωάννα.




Ακολούθησε πλούσιος και δημιουργικός διάλογος και τοποθετήσεις από δεκάδες  παρευρισκομένων συντρόφων ,φίλων και συναγωνιστών.


Ο αγώνας  δεν αρχίζει και τελειώνει με τις εκλογές.
Αντιστεκόμαστε, διαμαρτυρόμαστε, διεκδικούμε, δημιουργούμε πιο μεγάλα ρεύματα αμφισβήτησης.
Είμαστε αλληλέγγυοικανείς μόνος του στην κρίση. Ενεργοποιούμε υπηρεσίες και φορείς, στήνουμε δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης.
Εργαζόμαστε για την ανατροπή της συγκυβέρνησης, την αποπομπή της τρόικας, την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας,
 της αξιοπρέπειας του πολίτη.

Η συνέχεια την.....

..... Δευτέρα 24/9/2012  στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΠΑΝΔΡΤΙΟΥ  ΩΡΩΠΟΥ στις 7.30μμ στην ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

...Τριτη 25/9/2012 απο το Σαπανιδειο πνευματικο κεντρο,στις 6μμ ξεκιναει ντουντουκαδα στα χωρία μας, για την Γενικη Απεργια της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/9

...  Γενική απεργία την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου προσυγκέντρωση στο Σαπανιδειο πνευματικο κεντρο στις 9.00πμ και αναχωρηση στις 9.30πμ για την συγκεντρωση στην Αθηνα (Μουσείο)