Συγκέντρωση στα Διόδια Αφιδνών την Κυριακή 8/12/13 - 11:30μ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

σχετικά με τη νέα συμφωνία κυβέρνησης και εργολάβων για τις συμβάσεις παραχώρησης, τα έργα στους εθνικούς δρόμους και τα διόδια


Οι κάτοικοι κι οι εργαζόμενοι στη Β.Α. Αττική βιώνουμε εδώ και 4 χρόνια μια ζοφερή πραγματικότητα, σε σχέση με τις καθημερινές μετακινήσεις μας με αυτοκίνητο, λόγω της επιβολής διοδίων, με 8 σταθμούς εντός των ορίων του Δήμου μας.

Καλούμαστε καθημερινά -για να πάμε στο σπίτι και στις δουλειές μας- είτε να πληρώνουμε δύο και τρεις μισθούς το χρόνο σε διόδια, χρησιμοποιώντας για λίγα χιλιόμετρα την εθνική οδό, είτε να κινδυνεύουμε και να ταλαιπωρούμαστε αφάνταστα σε καρόδρομους–παράδρομους.

Κι έρχεται σήμερα η κυβέρνηση της υποτέλειας και των μνημονίων και ανακοινώνει πανηγυρικά τη νέα συμφωνία για τους αυτοκινητόδρομους, μεγαλώνει το μέγεθος του οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου -που αποτελούν οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων στους εργολάβους της διαπλοκής- και μας απειλεί πλέον με ολοκληρωτική καταστροφή, με απόλυτο αποκλεισμό. Όλους εμάς τους νέους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους εργάτες, τους υπάλληλους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες.

Ο Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Ο Δήμος αποκλείεται από τον έξω κόσμο!

Η κλεπτοκρατία χτυπάει κόκκινο και προβλέπονται αυξήσεις έως και 60% στα διόδια, αλλά και νέοι πλευρικοί σταθμοί διοδίων, μεταξύ άλλων στον Άγιο Στέφανο και στη Βαρυμπόμπη.
Δηλαδή, σκοπεύουν να ληστέψουν, μέσω των εξοντωτικών διοδίων, και τις τελευταίες αποταμιεύσεις -αν έχουν απομείνει- των νοικοκυριών ή να μας κρατάνε εγκλωβισμένους στα σπίτια μας.

Η κοινωνία όμως, φωνάζει ενωμένη και αποφασισμένη:
►    Ως εδώ με την απάτη των διοδίων!
►    Να φύγουν τώρα τα διόδια!
►    Να σταματήσει το σκάνδαλο των συμβάσεων παραχώρησης
►    Να συνεχιστούν τα έργα με κοινωνικό έλεγχο και με την επίβλεψη δημόσιου φορέα

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΩΡΩΠΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ & ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12/13 ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ