ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ σχολικός φύλακας γιατί διαδήλωσε στην εθνική οδό



Το πληροφορηθήκαμε και αυτό… Οσο απίστευτη κι αν φανεί η παρακάτω είδηση είναι αληθινή. Καλούν σε απολογία δεύτερο σχολικό φύλακα γιατί διαδήλωσε ειρηνικά στην εθνική οδό. Το “έγκλημά” του ήταν φαίνεται ότι περπάτησε από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα και διαδήλωσε στην Εθνική… Μέγιστο έγκλημα, δηλαδή τι έκανε χάλασε με τα παπούτσια του το οδόστρωμα ή ήταν τόσο μεγάλη η ζημιά και η ηθική βλάβη… Μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα, η αναφορά γίνεται για παρακώλυση της συγκοινωνίας και διαφυγόντα κέρδη. Τι να σχολιάσει κάποιος; Αν είναι αυτό, για ποια παρακώλυση αναφερόμαστε, και για διαφυγόντα κέρδη; Επειδή δηλαδή δεν είχαν αυτοκίνητο και δεν πλήρωσαν διόδια; Έχασε η εταιρία; Επειδή όμως, υποθέσεις κάνουμε, ας μείνουμε στα γεγονότα.

Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα το βράδυ στις 22.00 σχολικός φύλακας θα απολογηθεί στο αστυνομικό τμήμα Μαλαγαροπούλου. Ο λόγος όπως γράψαμε παραπάνω είναι γιατί διαδήλωσε στην εθνική οδό. Να σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος σχολικός φύλακας που θα απολογηθεί γι’αυτό το συμβάν.

Υπάρχει όμως, ακόμη ένα ζήτημα πιο εξοργιστικό. Οι διώξεις αυτές ασκήθηκαν μετά από έγγραφο της Αυτοκινητόδρομός Αιγαίου ΑΕ προς τους κατά τόπους αρχές.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα η εν λόγω εταιρεία, δηλαδή ο μεγαλοεργολάβος, καλεί τον εισαγγελέα να πάρει τα αναγκαία και κατασταλτικά μέτρα ενάντια στους διαδηλωτές – πεζοπόρους .

Οι σχολικοί φύλακες τονίζουν ότι:
“Η ποινικοποίηση και η καταστολή των αγώνων ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ! Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη! Οι σχολικοί φύλακες ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον ανένδοτο αγώνα ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές της συγκυβέρνησης, των μνημονίων, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Μοναδικός δρόμος ,ο δρόμος του ανυποχώρητου αγώνα. Ο αγώνας στον ΔΡΟΜΟ είναι αυτός που θα φέρει και την ΝΙΚΗ!”.

πηγή: news.makedonias.gr